ThuisWerkend leven

Werkend leven

Breed inzetbaar op vrijwel alle vlakken van marketingcommunicatie. Van innovatieve online marketingcampagnes tot sterke copy, van communicatie-strategie tot opvallende acties. Altijd met het doel voor ogen, het middel binnen handbereik en de kritische blik paraat.

Een goed communicatief concept bedenken, uitwerken en vervolgens de implementatie daarvan begeleiden — dat vind ik leuk en daar ligt mijn kracht.  Ik ben creatief, scherp en analytisch en combineer dit met een sterk ontwikkelde intuïtie en originaliteit.

2010 > nu

Hogeschool Leiden / Leiden

Adviseur marketingcommunicatie

VvAA / Utrecht

Senior communicatieadviseur

Verantwoordelijk voor vrijwel alle communicatie rondom acties, evenementen en campagnes voor verschillende medische beroepsgroepen bij VvAA Advies & diensten.

Ik speelde een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van efficiënte online leadconcepten en content-optimalisatie. Ik fungeerde als volwaardig gesprekspartner voor zowel de overige marketingcommunicatiedisciplines als het management.

Generali / Diemen

Online marketeer

Verantwoordelijk voor de online marketingcommunicatie voor De Nederlanden van Nu, de jonge online direct writer van Generali Verzekeringsgroep.

2001 > 2009

OHRA / Arnhem

Senior communicatiespecialist

Verantwoordelijk voor vrijwel alle communicatie rondom de verschillende partners (white labels) van OHRA, zowel online als offline. Doel is de online verkoop van schadeverzekeringen via derde partijen.

Hosting Concepts / Rotterdam

Creatief Consultant Online Marketing | Teamleider

Voor zowel hostingbedrijf Hosting Concepts als online marketingbureau DLMA veel, divers en succesvol werk verzet. Bovendien een team van developers, programmeurs en schrijvers onder mijn hoede gehad en verder gebracht.

La Cadena / Amsterdam

Columnist

Vaste columnist voor het magazine voor Argentijnse tango in Nederland.

Lees hier de colums na.

Els inc. / Schiedam

Medewerker communicatie & educatie

Verantwoordelijk voor publiciteitstrajecten van twee reizende theatervoorstellingen, in overleg met de artistieke directie. Verzorgen van inleidingen en verdere ondersteuning van de tour, op allerhande gebied.

Maximum / Capelle aan den IJssel

Creatief DTP’er

Grafische vormgeving voor klanten als ASML / werkenbijhetrijk.nl / MSD / ministerie van LNV.